De perfekte sorte træningstights

De perfekte sorte træningstights

Begrebet ’den lille sorte’ blev introduceret i 1926 af Coco Chanel. En klassisk sort kjole, som kan bruges til fest eller ved andre anledninger når man ønsker et klassisk udtryk. De fleste kvinder har sådan en kjole hængende i skabet. På samme vis bør alle kvinder have de perfekte sorte træningstights. Et par tights man altid føler sig godt tilpas i, som sidder perfekt og som kan kombineres med hvilken som helst overdel i træningsgarderoben. Præcis dét var formålet da jeg skulle designe Maria Tights.

Maria Tights har samme høje talje som i kender fra EYDAs første par tights — Maya Tights. De er fremstillet i den lækreste sorte kvalitet, som er yderst behagelig og åndbar. Og ej at forglemme er stoffet selvfølgelig ikke gennemsigtigt. Så uanset hvilken sport du dyrker, er jeg ret sikker på at Maria Tights bliver din nye sorte favorit.

Sammen med Maria tights, lanceres Maria sportsbh. Begge Maria styles har flotte mesh detaljer, og dertil har sportsbh’en den smukkeste ryg med krydsede stropper.
For et fuldendt sort look, vil jeg kombinere sættet med den nye Sanne Top der på smukkeste vis fremhæver detaljerne fra sportsbh’en.