25. January 2021

Do What Makes You Feel Alive

Do What Makes You Feel Alive

’Do What Makes You Feel Alive’ er tredje skud på stammen og udgør nu, sammen med Do What You Can og I Do What I Can en EYDA triologi. Formålet med trilogien er at sætte EYDAs værdier i fokus, i håb om, at vi kan inspirere endnu flere kvinder til at leve et aktivt liv uden pres og dårlig samvittighed. Vi vil gerne opfordre til, at du finder de aktiviteter i hverdagen, som gør dig glad, og som du elsker i så høj grad, at du faktisk ikke kan undvære dem. Det er netop det som ’Do What Makes You Feel Alive’ handler om.

Her har vi grebet fat i vores overbevisning om, at en aktiv livstil i høj grad kan bestå udelukkende af de ting, som gør, at du føler dig i live, gør dig veltilpas, dem som du husker, og hvor du skaber minder med dem, du holder mest af. Vi har ønsket at skabe en stemning, der giver dig en følelse af, at mulighederne er uendelige og, at der ligger et eventyr gemt bag selv de små ting i livet. 

I Danmark er vi så heldige, at vores fredelige men vilde og smukke natur indbyder til frit at kunne gå på opdagelse. Skab dit eget eventyr, tag en veninde under armen, sæt et kryds på kortet og slå et telt op i skoven. Som altid vil vi minde dig om, at bevægelse er et vidt begreb, og det behøver ikke være en tur i træningscenteret. Nyd naturen uanset årstid. Brug skov, strand og landevej til opdagelse og aktivitet. Udforsk nye steder, få nye indtryk og uforglemmelige minder. Do What Makes You Feel Alive!