05. February 2020

Do What You Can

EYDA Do What You Can

Vi tror ikke på uopnåelige standarder. Tidsånden dikterer ellers, at vi skal gøre mere, se bedre ud og præstere mere. 'Do What You Can', er vores måde at sige, at der ikke er noget man skal, men at man kan gøre det der er muligt, med de ressourcer man har.

At leve en aktiv livsstil er ikke ensbetydende med, at du skal ramme fitnesscenteret 5-7 gange om ugen, hvis det ikke er det, som giver dig energi i din hverdag. At tanke energi til hverdagen kan for nogen være en gåtur med barnevognen, mens det for andre er en løbetur med høj intensitet. Vores liv og hverdage ser vidt forskellige ud, og vi har forskellige forudsætninger for at være aktive. Livet rammer os; vi får familie og børn, vi får et krævende arbejde, kommer ind på et studie, måske ønsker vi bare at bruge mere tid på venner og veninder. Vi får andre prioriteter, og motivationen til en eller flere typer af træning kan være svingende. Vores mission er derfor at gøre op med de destruktive ideer om, hvad der kræves for, at man er aktiv.

Vi opfordrer til at tage den dårlige samvittighed ud af ligningen og acceptere, at det at være aktiv er foranderligt og ændrer sig alt efter, hvor vi er i livet. Det er ikke en formaning men en kærlig påmindelse om, at vi alle sammen har forskellige forudsætninger. Det er dét vi mener, når vi siger: Do What You Can.