Do What You Can


Vi tror ikke på uopnåelige standarder. Tidsånden dikterer ellers, at vi skal gøre mere, se bedre ud og præstere mere. 'Do What You Can', er vores måde at sige, at der ikker er noget man skal, men at man kan gøre det der er muligt, med de ressourcer man har. 

For nogle betyder det en gåtur med barnevognen – for andre er det en intensiv sprinttur. Vores liv og hverdage ser vidt forskellige ud og vi har forskellige forudsætninger for at være aktive. Livet rammer os; vi får familie og børn, vi får et krævende arbejde eller vil bruge mere tid på venner og veninder. Vi får andre prioriteter – men ønsket om at være aktiv er der stadig. Det kan også svinge den anden vej. Måske er der pludselig plads til at motion kan prioriteres højere. Vores mission er at gøre op med de destruktive ideer om, hvad der kræves for at man er aktiv.

Vi opfordrer til at tage den dårlige samvittighed ud af ligningen og acceptere, at det at være aktiv er foranderligt og ændrer sig alt efter, hvor vi er i livet. Det er ikke en formaning, men en kærlig påmindelse om, at vi alle sammen har forskellige forudsætninger. Det er dét vi mener, når vi siger: Do What You Can.

01. september 2019 — Mette Lyngholm