26. October 2021

Et besøg hos Camilla

Et besøg hos Camilla

Vi har været et smut forbi Vejle, hvor vi har besøgt vores EYDA ambassadør, Camilla Dam-Johansen. Camilla er 32 år og har sammen med sin mand 2 børn, Fleur og Huxi. Hun arbejder til dagligt som Marketing Project Manager hos Web2Media.

 

 

For bare få år tilbage hed Camillas instagram profil ’fitnrun’ og omhandlede primært hendes glæde ved løb. Her løb hun langdistance løb og deltog i flere store løb som for eksempel Berlin marathon, hvor hun gennemførte med tiden 3 timer og 16 minutter. Nu har profilen skiftet navn til @camilladj_ og her er det emner som familieliv, boligindretning og en aktiv hverdag, der præger profilens indhold.

Glæden ved løb er ikke væk hos Camilla, men hendes tid prioriteres blot anderledes. I dag holder hun af at løbe 5-10 km 3-4 gange om ugen i stedet for de lange distancer. Udover løbetræningen bliver der også dyrket styrketræning hos CardioPuls.

 

 

Camilla er uddannet sygeplejerske og derfor ved hun, hvor vigtigt det er at holde kroppen, og ikke mindst sindet, sundt. Hun elsker at bevæge sig og mærker på egen krop, at det giver mere overskud og et langt bedre humør. En god træning for Camilla afhænger ikke af resultatet af træningen. For hende er alle træninger gode, fordi hun kommer afsted og får pulsen op og derved gør noget godt for sig selv. 

Når alt dette er sagt, tænker du sikkert: ”Hvordan får man som familie-mor med to børn presset både løb og styrketræning ind i hverdagen?” Vi spurgte Camilla om de bedste råd hun kunne give og hertil svarede hun: ”Planlægning.” Når der hentes børn hjem fra institution, er det ofte med løbevognen på slæb og løbeskoene på. I weekenderne planlægges der også fælles løbeture, hvor børnene er med på cykler og ellers gives der plads til hinanden i familiens travle hverdag. De skiftes til at tage putningen af børnene, så den anden kan komme afsted om aftenen. 

 

 

Når Camilla skal træne, er det altid i træningstøj fra EYDA. En af hendes nyeste favoritter er Sarah Jacket, fordi det er en dejlig mellemting mellem en jakke og en træningsoverdel. Derudover kan den styles både til træning men også når hun, som hun selv siger, tøffer rundt derhjemme i træningstøjet.

Når det gode, varme sommervejr er at mærke i Danmark hopper hun glædeligt i hendes Helene shorts, da hun elsker lommerne – og så er pasformen bare helt perfekt. Men det sæt der er den absolutte favorit, er et sæt i farven ’Moonlight’, hvilket vi jo godt kan forstå. Der er tale om Anna Ultralight tights og Trine Sports Bra i ’Moonlight’ sat sammen med den hvide Sophy Training top.