21. May 2021

Everyday EYDA

Everyday EYDA

Athleisure

Begrebet 'athleisure' favner en tøjstil, der både kan bæres til træning, men også er velegnet som komfortabelt hverdagstøj. Athleisure præger modebilledet mere og mere, og  flere eksperter mener, at tendensen ser ud til at være kommet for at blive. De forudser, at markedet for athleisure vil vokse med ca. 7% om året frem til 2026. Med flere styles som bl.a. 'Mia Comfort Tights', 'Mia Comfort Bra' og 'Emma Crop Sweatshirt' udvisker vi skellet mellem arbejds-, fest- og træningsgarderoben endnu mere end tidligere.

 

Athleisure repræsenterer det liv, vi gerne vil leve

I løbet af et par dage i marts sidste år blev blazere, jeans og høje hæle skiftet ud med sportstøj og tracksuits – og den tendens ser ikke ud til at forlade garderobeskabene foreløbigt. Vi investerer i komfortabelt tøj, da det bl.a. kan forstærke vores sundhed og få os til at føle, at vi lever det gode, afslappede liv. Flere og flere køber ind på 'athleisure-livsstilen', hvor vores tights kan konkurrere med vores jeans i skabet til hverdag - og også selvom vi ikke skal være aktive. Der er ingen tvivl om, at nedlukningen har lært os at sætte pris på den afslappede tilgang til tilværelsen, hvor komfort samt fysisk- og mental velvære er i fokus.

  

Sammensmeltning af to store tendenser

Under forårets nedlukning sidste år måtte mange forhandlere melde udsolgt af yogamåtter. Så mens det stive puds blev skiftet ud med athleisure, blev fitnesscentrenes hårde gummigulve skiftet ud med yogamåtter på stuegulvene. Yoga og meditation er blevet en populær hjemmetrænings-praksis, der i høj grad handler om at skabe pauser fra hverdagens og styrke både det fysiske- og mentale helbred.

Som en fusion mellem de to store tendenser, der på mange måder repræsenterer de samme værdier, har vi skabt en ny serie af styles, der egner sig aldeles godt til både yoga og hverdag. Kollektionen består af tre styles under samme navn: Mia Comfort Tights, Mia Top og Mia Comfort Bra.

 

Yoga er blevet populær som aldrig før

Flere og flere har fået øjnene op for yoga under nedlukningen, og nu hvor det hele er åbnet op igen, kan man se at yoga bliver ved med at være en motionsform i vækst. Det kan være et udtryk for, at danskerne har taget den afslappede tilgang til tilværelsen mere til sig; tilgangen, hvor komfort samt fysisk og mental velvære er i fokus.  

Vi ønsker at kombinere de grundlæggende værdier fra yogaens praksis med en fashionabel tilgang til det aktive liv. Ved at vægte komfort og funktion højt, uden at gå på kompromis med designet, er det lykkes os at skabe tre yoga-styles, som vi uden at blinke også ville kunne bruge som en del af vores arbejds-, afslapnings- og festoutfits.

Udover Mia-serien lanceres der også både en zip-hoodie og en let jakke, der bliver det perfekte ekstra lag til den danske sommer og det tidlige efterår. De nye styles kommer i farver, der passer ind i den moderne kvindes garderobe, og kombinationen af den gode pasform, det ultrabløde materiale og de smukke farver gør dem elskelige for kvinder i alle aldre.