24. October 2020

EYDA x ReSea

EYDA x ReSea
Vi byder hjerteligt velkommen til EYDAs nyeste samarbejde med virksomheden ReSea.
Sammen med jer – EYDAs fantastiske kunder – og The Resea Project har vi valgt, at give et lille bidrag til rensning af verdenshavene.
For hver af vores Sia Recycled Tights der bliver solgt, finansierer EYDA opsamlingen af 1 kg havplast.
ReSea er i denne forbindelse udførende i opsamlingen og kontrollere at det opsamlede plastik bliver korrekt genanvendt.
Det er ikke kun i salget af Sia Recycled Tights vi har valgt at fokusere på den bæredygtige tilgang – de er nemlig fremstillet i genbrugspolyester. 78% procent er genbrugt polyester og resterende 22% er strækmaterialet spandex. Polyesteren stammer fra rester som opstår i tekstilproduktionen. Disse rester nedbrydes og laves til ’nye’ polyestermetervarer.  
Sia Recycled Tights er kompromisløse og fuldt ud ligeså funktionsdygtige som vores øvrige tights. Vi har udviklet på dem i lang til, og er utrolig stolte af at kunne levere et produkt i genbrugt polyester til samme pris, som vores øvrige tights.
Hvad er The ReSea Project
The ReSea Project har en mission om, at gøre verdens have plastikfri. Det gør de igennem flere forskellige processer hvor de opsamler plastikken fra havet, renser og sorterer det. Ikke mindst sørger de for korrekt genanvendelse af den opsamlede plastik.
Vi tror ikke på uopnåelige standarder når det kommer til kvinder og deres liv – vi tror heller ikke på, at vi kan redde verdens have eller hele klimaet. Men det er vigtig for os, at give vores bidrag.

Vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe dig med, at gøre, hvad du kan.

Tag også et kig på vores Linnea Recycled Running Shirt som er produceret i 47% genbrugspolyester.