12. September 2020

Glamping i activewear

Glamping i activewear

Vi har været på det vildeste glamping eventyr, i vores Eyda activewear. Med tonsvis af frisk luft og sved på panden, i omgivelser der er værd at skrive hjem om.

Glamping er det her nye koncept, hvor man blander luksus som man oplever på et hotelværelse, med camping og udendørsliv. Et perfekt afbræk i en travl hverdag, hvor man får mulighed for, at få tankerne et helt andet sted hen.

Og det må man sige vi fik. Opholdet startede i trætoppene ved Adventure Camp ved Rønnede, hvor vi skulle forsøge os med klatring. Efter udlevering af seler, hjelm og et introkursus var det afsted på første bane 7-15 meter over jorden. Banerne er sammensat, så de består af forskellige forhindringer og svævebaner. Nogle er i ’børnehøjde’ og simple, andre i 30 meters højde og noget mere udfordrende.

Fra Masser af Overskud Til at Blive Fanget i Træerne
Vores første oplevelse med gul bane var god. Vi blev hurtigt enige om, at det var et klogt valg med træningstøj i form af tights, sportsbh og en træningstop. For banen krævede at vi havde mulighed for at bruge hele vores bevægebane, og vi fik da også pulsen en lidt op. Undervejs havde vi rigeligt med overskud til både sjov og snak. Det gav os blod på tanden, og hurtigt derefter så vi os selv på vej op på rød bane. Den sværeste klatrebane på Adventure Camp.

Der gik ikke særlig længe inden vi blev klogere på, hvad vi havde begivet os ud på. Med tungen lige i munden, var der ikke længere overskud til andet end teamwork, og til at hjælpe hinanden med at komme levende igennem. For sådan føltes det faktisk. Vi svedte både at nervøsitet og fordi udfordringerne nu krævede enormt meget mere af vores fysisk. 2/3 igennem banen måtte vi en smule betuttede kaste håndklædet i ringen. Vi var fuldstændig afkræftede. Og samtidig ret stolte over hvor vi var kommet til.

Tre Tips Til Dig 
Skal vi give et par tips med på vejen til andre nybegyndere. Så bør man formentlig ikke springe direkte fra gul til rød. Et par baner et niveau under rød, havde bestemt ikke gjort nogen skade. Dertil bør man drikke rigeligt med væske, for man bliver utrolig tørstig undervejs, uden mulighed for at få noget at drikke. Sidste tip er at klatre i træningstøj. 

Velfortjent Glamping
Nu bød turen på glamping. Midt inde i skoven skulle vi sove i telt med udkig til stjernehimmel fra den store dobbeltseng, der var placeret præcis midt i. Udover sengen havde vi et fint køkken, et ekstra soveværelse i en lille hytte nedenunder. En kæmpe træterrasse med bålplads og hængekøje, samt et badeværelse med badekar ug udgik udover skoven. Hvad mere kan man tillade sig at drømme om?
Vi spiste aftensmad, skiftede fra det ene sæt træningstøj til det næste og besluttede os for at gå en tur til skovtårnet for at se solen gå ned over skoven.
For at komme til tårnet skal man følge en 900 meter lang forhøjet sti, der snor sig igennem skoven. Foruden den helt eminente udsigt fra 45 meters højde (143 meter fra havets overflade), er tårnet i sig selv en oplevelse for øjet. Helt klart en ting i bør sætte på jeres bucket list.

Tilbage i teltet stod resten af aftenen på skumfiduser over bål, the og tæpper under åben stjernehimmel. En uforglemmelig dag, som vi ikke havde lyst til skulle stoppe. Vi var dog begge overmandet af træthed kl. 22.00 og blev enige om at hoppe i seng, så vi næste dag kunne stå tidligt op, lave yoga på terrassen og få en masse uden af timerne inden tjek ud.