05. February 2020

I Do What I Can

Sofie Buus - EYDA


I forlængelse af Do What You Can, har vi dykket lidt mere ned i hvad ’Do What You Can’ betyder for den enkelte person i deres hverdag. I den forbindelse har vi været på besøg hos vores ambassadør Sofie Buus. Vi har lavet en video, der illustrerer hvordan Sofie bruger træning som et frirum, hvor hun tanker energi, og ikke en pligt, som skal være baggrund for dårlig samvittighed. Det giver hende plads til at vælge træning til og fra alt efter behov og prioriteringer. I kan læse Sofies tanker om ’I Do What I Can’ herunder.

"Nogle dage træner jeg, andre dage gør jeg ikke. Jeg kan have perioder, hvor jeg stort set ikke træner, hvor mine prioriteringer og behov er anderledes. Når jeg ikke kommer afsted, så gider jeg ikke slå mig selv i hovedet, for jeg gør hvad jeg kan, og det er godt nok.

Træning gør mig glad, så når det er muligt, forsøger jeg at stå tidligt op, få en rolig start på dagen med en kop te i hånden og en god morgenmad. Herefter tager jeg op for at træne inden arbejde. Det giver mig energi til resten af dagen og starter dagen på positivt.

Det meste af tiden er jeg glad, men jeg kan også have dage, hvor det hele rammer mig med 200km/t, hvor jeg er træt af det hele og ingen kræfter har. Dage hvor jeg har lyst til at ringe til nogen, men ikke orker at snakke med nogen. Jeg tror, vi alle har sådanne dage. Heldigvis er jeg god til at huske på, at i morgen er en ny dag med nye muligheder.

Har jeg en lang og travl dag foran mig, kan jeg godt lide at komme afsted i god tid. Når det lykkes nyder jeg at se byen vågne alt imens solen står op. Dét er ikke usandsynligt at jeg går en omvej, hvis jeg har tiden til det, for en gåtur giver mig mulighed for at tømme hovedet, lade op til dagen, og samtidig får jeg lidt motion."

Du kan følge Sofie på hendes instagram: @sofiebuus