07. April 2021

Mors dag

Mors dag

Måske glemmer du det i hverdagen - men i dag minder vi dig om, hvorfor din mor bare er verdens bedste. Din relation til din mor er den første relation du danner og nogensinde har oplevet. Denne relation er utrolig vigtig, fordi den påvirker dine forventninger til alle andre relationer i livet.

Det kan godt være, at din mor har lært dig et par ting eller to, som faktisk var forkerte, og at hun var hamrende pinlig, da du var teenager – men alligevel er hun højst sandsynligt en af de allervigtigste personer i dit liv. Selvom du er voksen (og det måske er længe siden, at du flyttede hjemmefra), er det rart at vide, at din mor ikke er længere væk end et opkald. Det er der en vis form for tryghed i at vide – om så det er, hvordan hun plejer at lave frikadeller, for at fortælle hende om dit nye job, bare for at snakke om alting og ingenting eller om du har brug for et godt råd.

 

Venindeforhold til mor

De seneste årtier er der sket forandringer med mødre og døtres relation til hinanden, og mange oplever et nært venindeforhold til deres mor. Unge kvinder ser ikke længere deres mødre som ”oldgamle” og vi vil gerne bruge tid med dem. Måske har man ligefrem samme smag i tøj, vil se de samme film eller går i fitness, løber ture eller går til yoga sammen.

Din mor vil typisk altid have en følelse af ansvar overfor dig, og det er helt normalt, at du kan blive vred eller frustreret, når du synes hun kontrollerer eller blander sig for meget. Hun gør det blot for at hjælpe, guide og passe på dig – det er blot en af hendes egenskaber som mor. Du vil måske opleve, at når du bliver ældre og selv bliver mor, kan du se mange af de egenskaber i dig selv og endda høre dig selv sige ting, til dine børn, som din mor sagde til dig engang.  

 

Mors dag

Mors dag er lige om hjørnet, og derfor vil vi gerne hylde alle mødre i denne kampagne og give jer muligheden for at forkæle jeres mor med et par tights. Derfor kan du lige nu købe 2 par valgfrie tights og spare 25% på det billigeste par. Hvis du ikke ved, hvilke tights din mor ville blive allermest glad for, kan vi anbefale vores nye Sarah Tights, som er et par højtaljede tights med en fantastisk pasform, der både føles rare og sidder fantastisk på kroppen. Sarah tights har en elastik i taljen, som gør, at de ikke glider ned under bevægelse. Materialet er super strækbart og 110% squatsikkert, så du ikke skal bekymre dig om gennemsigtige tights. De er perfekte til både løb, træning og hverdag og har en lomme på siden af låret til telefonen. I kan se Sarah Tights i alle tre farver, og på forskellige kvinder i vores Instagram feed lige nu.