Når træning er andet end at stå i et fitnesscenter

Når træning også dækker et socialt behov

Vi taler ofte om, hvor vigtigt det er for os, at vores træning kan mere end kun at være en fysisk præstation. Vi elsker at træne sammen med andre, og bliver både motiveret og inspireret af hinanden. Det fantastiske ved at træne sammen, er at man også kan heppe på hinanden, når det bliver lidt hårdt.

Når man træner med sine veninder kan man løfte hinanden op - og pludselig glemmer man helt, at man er "til træning" eller ude at løbe, fordi det handler om, at man gør det sammen og får dækket et socialt behov.

 

Lav en træningsaftale

Når du har en træningsaftale med en veninde, søster, mor etc. er det altid nemmere at komme ud af døren. Det er som om, at det er nemt at aflyse en træningsaftale man har lavet med sig selv - men hvis man ved, at der står en og venter på en, kommer man ud af døren alligevel. Vi har delt lidt små videoklip med jer på Instagram og Facebook, hvor vi italesætter betydningen af at have en træningsaftale, på en dag, hvor man virkelig bare ikke gider - og ikke var kommet afsted alene. 

 

Made for the summer

Mangler du et friskt og farverigt sommerindspark i din træningsgarderobe, har vi netop lanceret vores Sophy Hoodie i farven 'Lemon', som har den lækreste lysegule farve. Er du mere til neonfarver, er vores Sophy Training Top tilgængelig i både "Neon Yellow" og "Neon Orange", som er to rigtig flotte sommerfarver.

01. juni 2021 — Anna Eiholm