23. October 2019

Guide: On Wednesday We Wear Pink

Anna Eiholm EYDA

Selvom vi ikke kan tage æren for det legendariske udtryk, er lyserød onsdag, for alvor gået hen og blevet en kæmpe del af vores identitet her hos EYDA. Vi elsker at se, hvordan alle jer skønne kvinder rundt omkring i landet tager jeres lyserøde træningsoutfits på og giver den gas.

Vi er stolte af det fællesskab, I bidrager til på tværs af alle aldre, aktiviteter og størrelser og vi ville til hver en tid gå i krig for fællesskabet med en hær af seje EYDA kvinder klædt i lyserød.

I vores optik er pink eller lyserød et bredt spekter, og derfor er der også rigtig mange af vores styles, vi selv gør brug af til lyserød onsdag. Herunder finder du et udkast af de farver, vi selv er vilde med at bruge hver onsdag. Du kan bruge søgefunktionen på shoppen til at søge på farven, så finder den alle styles, der kan fås, i farven du søger på.

EYDA Pink

Har du fundet din favorit style, men er du lidt i tvivl om hvordan man lige sammensætter et lyserødt outfit? I så fald har vi herunder samlet lidt inspiration, som vi håber, kan hjælpe dig mere på vej.

On Wednesday We Wear Pink – together!

EYDA On Wendsday We Wear Pink