07. April 2021

Blue Essentials - en dag i en retro gymnastiksal

Blue Essentials - en dag i en retro gymnastiksal

Blå findes i utrolig mange, forskellige nuancer og nu giver vi jer endnu en: ’Moonlight’ er en svag lyseblå med en snert af lavendel. Vi har lavet et sæt til jer bestående af Anna Ultralight Tights og Trine Sports Bra. De kan bruges sammen for et super flot sommersæt – men kan også styles med andre styles, som fx Maria Bra, Trine Ultralight Tights, Sophy Top eller Emma Crop Sweatshirt.

Vi er engang blevet fortalt, at blå er den farve de fleste kvinder ville vælge, hvis de ikke måtte vælge sort og hvid. Det tror vi gerne på, for blå passer til alle øjenfarver, hårfarver og hudtoner. Derfor har vi mange forskellige nuancer af blå på shoppen, der spænder lige fra lyseblå til mørk navy som I kan mixe og matche på kryds og tværs.

Da vi skød denne kampagne, fik vi mange flashbacks til folkeskoletiden. Corona har nemlig fået os til at tænke bevægelse på en helt anden måde – og det kan åbne døre for aktiviteter man ikke har skænket en tanke siden barndommen. I en gymnastiksal på en folkeskole blev vi trukket tilbage i tiden, og minderne op at lege ”jorden er giftig”, hoppe i sjippetorv, tegne hinkebaner, spille ”hop-over-bold” og ”syvstjerne” dukkede op. Skateboard og rulleskøjter er også aktiviteter vi havde glemt alt om, men som vi virkelig brugte meget tid på, da vi var børn. Det er lidt som om at rulleskøjterne fik et nyt liv da lockdown ramte, og vi elsker at man kan kombinere det med sine veninder eller familie, mens man får frisk luft.

I kan se alle billederne på vores instagramprofil, samt små videosekvenser fra shootet.