Signe Tee er landet i shoppen

Signe Tee er landet i shoppen

Jeg har glædet mig meget til at vise jer det nyeste medlem af EYDAs sortiment, Signe Tee.

For mig at se, er Signe Tee den perfekte trænings t-shirt. Udover at være en figursyet og på samme tid løs trænings t-shirt, så er den åbne hals og snøre-detalje med til at give et feminint og sporty look.

Signe Tee er søster til Cecilie Tee, da eksempelvis pasformen er gennemgående. Stoffet er yderst behageligt, og er denne gang valgt med struktur. På venstre arm finder man et printet EYDA logo. Dertil er der tilføjet lidt nye deltaljer.

Mine tanker omkring alle styles er, at det skal være lidt mere feminint—noget der fremhæver den kvindelige figur. Derudover skal det selvfølgelig være super behageligt og særdeles praktisk. Jeg føler, at vi har formået at kombinere alt dette i Signe Tee.

Snøren kan justeres op og ned, alt efter hvilken længde man ønsker, t-shirten skal have. Snørernes længde kan tilmed afkortes efter ønske. Trækker man dem op, er Signe Tee perfekt til et par højtaljede Maya Tights. De lange ærmer kender I allerede fra Cecilie Tee.

Jeg håber, at I vil blive lige så begejstret som mig for Signe Tee.

Kærligst, Mette Lyngholm