05. January 2021

Træning er for alle kroppe, størrelser og former

Træning er for alle kroppe, størrelser og former
Træning er for alle kroppe, størrelser og former. Uanset alder og udgangspunkt har vi alle brug for at bevæge os. Der findes vel næsten ikke noget bedre end at føle sig i live og fyldt af energi? Det er dét træning kan.

Vi tror på at lækkert træningstøj bidrager til en mere aktiv hverdag. En hverdag hvor man får lyst til at bruge kroppen, fordi man har tøj på der tillader det. Ingen stamme jeans der begrænser din bevægelighed eller en bh'der der gnaver.

I træningstøj er man omstillingsparat. Fra leg på gulvet med børn og videre på havetrampolinen eller ud på en løbetur. Man har absolut også en større lyst til en lang gåtur med en veninde og en kop kaffe i hånden, når man har tights og sneakers på, i stedet for stramme bukser og upraktiske sko.
Vi jubler over den stigende mængde af activewear i gadebilledet, for vi tror på at det giver mere bevægelse til os alle i sidste ende.  

Derfor stræber vi også efter at lave Eyda træningstøj så komfortabelt, at du nærmest ikke mærker at du har det på. Vi favner at ingen kroppe er ens og designer derfor styles med forskellige pasformer og funktioner, så både dig og din veninde kan finde jeres favoritter hos os.