Velkommen til EYDA

Et hjerteligt velkommen til EYDA. Et univers jeg længe har både drømt om, og glædet mig til at åbne op for. 

EYDA er sportstøj til kvinden der elsker at bevæge sig, hvad enten dagens træning står på fitness, løb, boksning, styrketræning eller yoga er tøjet skabt til bevægelse. Min erfaring siger mig, at det rigtige træningstøj kan få os til at yde bedre når vi træner, bringe pulsen dét højere op, og få os til at knokle for de sidste sveddråber. EYDA er skabt med netop dette mål for øje. Kollektionen bliver siddende hvor den skal, og støtter de helt rigtige steder, uden at stramme. For i ved sikkert lige så godt som jeg, at det modsatte kan ødelægge den gode motivation.

Vi lever i en tid hvor vi skal have studie, job, venner, familie, hverdagspraktik og rejser til at gå op i en højere enhed. Samtidig vil vi gerne holde os i form og være fysisk stærke. Derfor var det essentielt for mig at skabe træningstøj med et design, du kan bære til mere end din træning. Nyd at du kan have tøjet på en søndag med familien, eller at du ikke behøver at skifte for en tur på café efter træning.

Sidst vil jeg gerne slå et slag for, at huske at puste ud engang imellem. Gå en lang tur med en veninde, nyd den friske luft, eller smæk benene op og nyd øjeblikket.
Jeg håber og er sikker på, at du bliver glad for dine EYDA styles hvad end du vælger at bruge dem til.

Kærligst Mette Lyngholm

26. september 2018 — Mette Lyngholm