26. August 2018

Velkommen til EYDA Stories

Velkommen til EYDA Stories

Et hjerteligt velkommen til EYDA Stories.

Et univers, hvor vi vil dele alt det, vi her hos EYDA elsker og går op i. Hvad end du leder efter inspiration til nye træningstyper, træningsprogrammer, til hvordan du kan style dine EYDA designs, lækre opskrifter, nye steder at udforske, eller bare gerne vil vide lidt mere om hvem EYDA er, så er du havnet det rigtige sted.

Vi glæder os til at inspirere og motivere dig!

Hvem er EYDA?

EYDA er sportstøj til kvinden, der elsker at bevæge sig. Uanset om du er til fitness, løb, boksning, styrketræning, yoga eller noget helt sjette er tøjet skabt til bevægelse. Vi tror på, at det rigtige træningstøj bidrager til en bedre træning og generelt mere overskud. Når du har det godt i det, du har på, kan du nemlig fokusere 100% på det, du laver. Det gælder både en hårdtslående workout, en tur i skoven med familien eller en gåtur med veninderne. EYDA er skabt med netop dette mål for øje. Vores styles er lavet til at blive siddende, hvor de skal, samt til at støtte de rigtige steder uden at stramme. Vi ved, at ikke alle kroppe er ens, og derfor er vores styles det heller ikke.

I en tid hvor, vi prøver at balancere studie, job, venner, familie, hverdagspraktik og rejser, samtidig med at få presset noget bevægelse ind i hverdagen, kan det være de små detaljer, som gør en forskel. Derfor ønsker vi med EYDA også at skabe træningstøj i materialer og designs, du kan bruge til mere end bare træning. På den måde kan en tur på café hurtigt ændres til en træningsdate med en veninde, uden at du behøver at tænke i op til flere tøjskift. Det er vi selv ret stor fan af!

Til slut vil vi gerne slå et slag for, at vi alle husker at puste ud en gang imellem. Gå en lang tur med en veninde, nyd den friske luft, eller smæk benene op og nyd en god serie og en god gang bland selv slik. Det handler om at gøre de ting, som giver DIG energi i hverdagen.