Black Week Konkurrence 2021

Alle, der har lagt en ordre på eyda.dk, eyda.se, eyda.no og eyda.com mellem lørdag den 20. november 2021 klokken 09.00 og fredag den 26. november 2021 klokken 23.59 deltager automatisk i konkurrencen om et års forbrug af EYDA-tøj. Hver ordre lagt gælder som et lod i puljen. Deltagere kan maksimalt få ét lod i puljen om dagen i perioden.
Præmien har en værdi af i alt 10.000 DKK, og gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderen findes efter tilfældig lodtrækning lørdag den 27. november 2021 klokken 10.00. Vinderen kontaktes direkte på mail umiddelbart efter lodtrækningen.

Svarer vinderen ikke inden for 10 dage efter lodtrækningen, udpeges der en ny vinder af konkurrencen.

EYDA forbeholder sig retten til at afslutte eller udsætte konkurrencen, hvis der opstår vanskeligheder af teknisk eller juridisk karakter, der gør, at konkurrencen ikke kan gennemføres på en foreskreven forsvarlig måde.
Ved deltagelse i konkurrencen, accepterer du konkurrencebetingelserne.

Persondatapolitik

EYDA forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivningen. De indsamlede data behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik og behandles fortroligt.

EYDA forbeholder sig retten til at offentliggøre navn og by på vinderen af konkurrencen i såvel EYDAs eget nyhedsbrev som andre medier, som EYDA anvender.