Copywriter & E-mail specialist

Vi søger en modig og passioneret Copywriter & E-mail Specialist. I rollen bliver det dine fingre og leg med ordene, der former EYDA’s fortælling ud til vores målgrupper. Det gør du på tværs af kampagner, e-mails, SoMe-annoncer og andre marketingaktiviteter.

Om EYDA

EYDA er et anerkendt brand, der sælger træningstøj til kvinder. Vi tror på, at træningstøj med den rigtige pasform er afgørende for at motivere og kultivere til en aktiv livsstil.
Vi har bygget vores eget professionelle studio op og har fotograf, tekstforfatter og content-folk internt. Vi ser os som vores eget in-house bureau, og vi står selv for al filmproduktion, kreativ udvikling, foto shoots, design, strategier og copywriting/kommunikation. Du vil blive en del af EYDAs kreative content- og marketingteam.

Din Rolle

I stillingen driver du eksekvering og videreudvikling af EYDAs tone of voice på tværs af vores skriftlige touch points med målgruppen.
Du sikrer, at der er en rød tråd i vores skrevne kommunikation og vha. indsigter former du fortællinger, der skaber begejstring for EYDA-brandet.

Du inkorporerer best practices for e-mail marketing for at skabe øget engagement, klikrater og konvertering. Du elsker at lege med ordene, så de på magisk vis skaber glæde hos vores kunder. Kort sagt forstår du vigtigheden i en god tekst.

Helt konkret, vil arbejdet bl.a. bestå i:

  • Idé- og content udvikling til e-mail
  • Tekstforfatning til diverse digitale kanaler
  • Tekstforfatning til SoMe-annoncer
  • Koordinering og planlægning af indhold
  • Koordinering af oversættelse
  • Tekstforfatning til webindhold (landingpages, blogs m.m.)
  • Udvikling af Native & PR artikler


Det forventer vi af dig:

Kreativ med ord

Har et stærkt sekundært og måske tertiært sprog

Grammatisk frontløber

Struktureret

E-mail erfaring

Det er en fordel hvis du:

Har erfaring med Klaviyo

Vil tilbyder:

Du vil blive en del af et entreprenant miljø med højt til loftet, hvor du får optimale muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi har et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vi har skabt rammerne for balancen mellem arbejds- og privatliv.

Du bliver en del af et socialt miljø, hvor vi ofte er sammen om fitness, padel tennis eller en god øl. I dagligdagen kan du benytte vores træningsfaciliteter, spise sund frokost, nyde kolde drikke fra køleskabet og ikke mindst friske kaffebønner,  der indbyder til latte art-skills.

Praktisk information:

Vi opfordrer til, at du parkerer den klassiske ansøgning, og folder dit bedste og mest modige sprog ud i en fortælling om “din første arbejdsdag hos EYDA”.

Tiltrædelse: 1. maj, 2023.

Arbejdssted: 7430 Ikast

Ansøgningsfrist: Vi evaluerer løbende relevante kandidater.

Ansøgning, CV & Spørgsmål til Thomas Barker, tba@eyda.dk , CMO, EYDA.