CSR

Tekstilbranchen er kendetegnet ved store udfordringer, når det kommer til bæredygtighed - det er vi klar over. Vi ønsker at udvikle os og dermed tage en del af ansvaret. Vi fokuserer på at tage bedre valg på tværs af vores forretning, for at minimere vores aftryk. I mål kommer vi ikke fra den ene dag til den anden, men vi udvikler os og ønsker at tage jer med på rejsen.

Langtidsholdbart Træningstøj

Lad os mindske overforbruget

Alle EYDA styles har en lang levetid. Vi bestræber os på at lave slidstærkt tøj, du kan anvende til din træningen de næste mange år. Materiale, design og pasform holder i længden.

Recycled Materiale

Global Recycled Standard (GRS)

I produktionen af nogle af vores styles, er der brugt genanvendt polyester, som oprinder fra gammelt polyestertøj og/eller fra produktionsrester. Disse styles er markeret med ’recycled’. Polyesteren er GRS certificeret som verificerer at materialet er genanvendt.

50% genanvendt plastik i forsendelsesposer

100% genanvendeligt LDPE plastik

Vores forsendelsesposer er fremstillet af 50% genanvendt plastik og med dobbelt lukning, så du kan sende retur i samme pose hvis noget skal ombyttes. Poserne er tilmed 100% genanvendelige.

ReSea Project

En DNV Certificeret process

For hvert salg af Sia Recycled Tights, fjerner vi 1kg plastik fra hav og floder ved at støtte ReSea Project. ReSea Project er et clean-up projekt, der ansætter folk i lokalsamfundet i Indonesien til at rense plastaffald fra hav og floder. Ved at sikre fair løn til oprydningsteamet, bidrager ReSea Project således også til forbedrede levevilkår for oprydningsteamet og deres familier.