Do What You Can - Ny

Vi tror ikke på uopnåelige standarder. Vi lever i et præstationssamfund og man bliver nemt fanget i ideen om, at man hele tiden skal gøre mere. Do What You Can er vores måde at sige, at man ikke skal noget, men kan gøre det der er muligt, med de ressourcer man har. For nogle betyder det en gåtur med barnevognen – for andre er det en intensiv sprinttur.

Det er ikke endnu et krav om du skal forsøge at gøre mere, men blot det der er muligt for dig. Vores liv og hverdage ser vidt forskellige ud og vi har forskellige forudsætninger for at være aktive. Livet rammer os; vi får børn og familie, vi får et krævende arbejde eller vil bruge mere tid på venner og veninder. Vi får andre prioriteter – men ønsket om at være aktiv er der stadig.

Det kan også svinge den anden vej. Måske er der pludselig plads til at motion kan prioriteres højere. Vores mission er at gøre op med de destruktive ideer om, hvad der kræves for at man er aktiv. Vi opfordrer til at tage den dårlige samvittighed ud af ligningen og acceptere, at det at være aktiv er foranderligt og ændrer sig alt efter, hvor vi er i livet.

Det er ikke en formaning, men en kærlig påmindelse om, at vi alle sammen har forskellige forudsætninger. Det er dét vi mener, når vi siger: Do What You Can.

Sweatshirts til dig i bevægelse

Comfort-To-Wear Silhouettes

Signatursweatshirts i blødt og behageligt materiale. Skræddersyet til et liv i bevægelse og casual comfort. Komplementerer dit athleisure look til hverdag og til træningsdage.

Mærk friheden i Ultralight

Højtaljet lethedsfornemmelse

Ultralight Tights giver de perfekte forudsætninger for maksimal bevægelighed. Et materiale der bevæger sig med dig, så du kan gøre præcis det du har lyst til, uden bekymringer om dit outfit. For maksimal komfort, perfekt pasform og absolut no see through. Udforsk Anna og Trine Ultralight tights.