Joy of Movement

Det, at være aktiv, handler om så meget mere end at træne. Det handler om at finde glæden ved bevægelse. Det handler om overskud, god energi, personlige sejre, fællesskaber. Vigtigst af alt handler det om at have det godt. Vi opfordrer til, at du finder din egen glæde ved bevægelse. Er det bedre nattesøvn? Mere overskud i hverdagen? Er det, at du får tømt hovedet? For bekymrende tanker? Er det følelsen af at være en del af et fællesskab? At slå dine egne rekorder? Eller er glæden ved bevægelse den genkendelige følelse, du får, når du er færdig? Når vi kender vores egen glæde ved bevægelse, kan vi øge motivationen til at leve et aktivt liv. Fortæl os, hvad glæden ved bevægelse er for dig. Del det med os ved at tagge @eyda og #JoyOfMovement og lad os inspirere hinanden.

Forståelsen af, hvad et ’aktivt liv’ er, ændrer sig gennem livet. Det er helt naturligt, og det er helt okay. Vores opfordring til at finde glæden ved bevægelse skal ikke opfattes som et krav om, at du skal gøre mere. Det skal snarere opfattes som en kærlig påmindelse om, at du skal gøre det, der føles rigtigt for dig; finde den bevægelse, der giver dig glæde – og være bevidst om, hvad dén glæde består af.

Emilie: "Jeg slår hovedet fra"

Oplever du, at dit hoved og din krop føles lettere, når du bevæger dig? Sådan har Emilie det, når hun laver gymnastik. Det er i gymnastikken, at Emilie kan være mest nærværende og til stede i nuet. Når hun bevæger sig på den måde, hun elsker, forsvinder alle dårlige tanker, og Emilie føler, hun får ’renset’ hovedet. Dét er glæde ved bevægelse for Emilie! Er det glæden ved bevægelse for dig?

Nanna: ”Jeg connecter med min krop”

Prioriteter, ressourcer og motivation ændrer sig gennem livet – og det samme gør glæden ved bevægelse. Det oplevede Nanna, da hun blev mor. Hendes krop forandrede sig helt naturligt på kort tid, ligesom hendes prioriteter og ressourcer ændrede sig. Nu bruger Nanna bevægelsen til at lære sin krop at kende på ny; til at ’connecte’ med sig selv. Bevægelsen giver Nanna et frirum, hvor hun kan få lov til at mærke sig selv i denne nye, lykkelige periode af hendes liv.

Stephanie: ”Jeg sover bedre om natten”

Søvn – eller mangel på samme – kan virkelig påvirke vores humør, vores livskvalitet og vores helbred. Stephanie har fundet ud af, at hun sover bedre om natten, når hun har været aktiv om dagen. Bedre søvn er altså en af de helt store glæder ved bevægelse for Stephanie, fordi hun ved, at når hun sover godt om natten, har hun det bedre om dagen. Kan du genkende det? Del din glæde ved bevægelse med os ved at tagge @eyda og #JoyOfMovement

Bliv stærkere med os, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender spændende nyheder og inspiration direkte til din indbakke