Samarbejde

Hos EYDA lægger vi stor vægt på gode samarbejder med brands og influencers, som vi deler værdier med. Vigtigst for os er det, at vi kan se en synergi mellem vores egen mission og den som vores samarbejdspartner har. 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med EYDA, så send en email til collabs@eyda.com. Beskriv gerne, hvordan du tænker dig, at samarbejdet kan gavne både dig eller din organisation og EYDA.

  

"Mette har formået at fastholde sin aktive livsstil, selv efter hun lige har fået barn nummer to. Hun er en god rollemodel og taler til de mennesker, vi også gerne vil tale til. Hun viser, at det sagtens kan lade sig gøre at træne, selvom man er en travl mor – men hun viser også, at balancen mellem træningsvaner og tiden til at være noget for familien er vigtig"

Charlotte Nordland, PR & Communications Manager, Fitness World

 

 

 

"Hos Bodylab arbejder vi med mange forskellige influencers. Og lad os bare sige det som det er … Det er SVÆRT at finde tøj, der passer til alle vores pigers smag, kropstype og stil. Det skal sidde og føles rigtigt – og så skal det selvfølgelig være i lækkert design. Der er med andre ord ret høje krav til tøjet. Alle sammen krav som EYDAs lækre tøj opfylder; kvalitet, komfort og flotte styles. Hele Team Bodylab vil gerne sige tak til EYDA for at vi kan give den gas til træningen – og føle os flotte og godt tilpas på samme tid."

Linnea Sarah Moos, Social Media Manager, Bodylab