Returforsendelser

Vi har gjort det nemt og gratis for dig

Det er gratis at returnere hos EYDA, og du har 30 dages fuld returret fra den dato, du har modtaget din ordre. 

Alle returvarer skal registreres på vores returportal på eyda.dk/retur, hvor der efterfølgende vil blive sendt en QR-kode til din e-mail. QR-koden kan vises på telefonen i pakkeshoppen, enten ved at åbne mailen eller gennem GLS-appen. Returpakken skal indleveres ved en GLS pakkeshop. En medarbejder i pakkeshoppen, scanner din QR-kode, hvorefter et returlabel printes. Returlabelen sætter du på posen/kassen, så den er tydelig og læselig.

Sådan returnerer du dine ubrugte varer 

Alle returvarer skal registreres på vores returportal på eyda.dk/retur, hvor der genereres en QR-kode som sendes til din e-mail. Du skal bruge dit ordrenummer og din e-mail.

Vi tilbyder ikke ombytning. Vi anbefaler, at du blot bestiller nye farver/størrelser på hjemmesiden og returnerer de andre styles til os via returportalen på eyda.dk/retur.

Ønsker du at returnere varer skal dette ske senest 30 dage efter du har modtaget varerne. Det er vigtigt, at varen er ubrugt og har samme stand som ved modtagelsen, og sendes retur i den emballage som varen er modtaget i. Vi forbeholder os retten til, at afvise refundering, hvis varen ikke lever op til dette kriterie.

En returnering tager typisk 7-10 hverdage, og du modtager en e-mail med retur- og refunderingsbekræftelse, når din returnering er afsluttet og behandlet.

Vores adresse er:

Eyda ApS
Sandagervej 10
7400 Herning

Reklamationer

Alle reklamationer sendes til hello@eyda.com. Når du kontakter os må du meget gerne skrive dit ordrenummer og medsende billeder af varen. Så sørger vi for, at der hurtigt bliver fundet den bedste løsning for dig.