10 julegaveideer til hende

Den bedste julegave til den aktive kvinde må være pænt træningstøj, der både sidder og føles godt. Her finder du vores 10 bedste gaveidéer i forskellige prisklasser, som med garanti vil vække glæde under juletræet i år. Sæt prikken over i’et med den pæne gaveindpakning, som også kan bruges som indkøbsnet efter jul – brug koden ”julegave” i check out og få den gratis.

Ellie Ultralight Tights

Gaven, der vil falde i god jord hos alle kvinder. Vores bedst sælgende tights, som fås i mange forskellige farver.

Størrelse: XS-XXL

Pris: 599 kr.

Shop nu

Ellie Ultralight Tights - 599 kr.

Maria Sports Bra

Den perfekte gave til alle anledninger. Maria Sports Bra har et feminint og ikonisk design, som klæder alle kvinder. Vælg mellem mange forskellige farver.

Størrelse: XS-XL

Pris: 349 kr.

Shop nu

Maria Sports Bra - 349 kr.

Emma Long Sleeve

Hvorfor ikke forkæle hende med lidt ekstra komfort til hendes træning? Emma Long Sleeve Tee er en bestseller på grund af sin gode åndbarhed og sit klassiske design. Størrelse: XS-XXL

Pris: 349 kr.

Shop nu

Emma Long Sleeve - 349 kr.

Tenna Shield Jacket

Kan hun lide at gå ture, eller løber hun året rundt? Tenna Shield Jacket er alt, hun drømmer om!

Størrelse: XS-XXL

Pris: 1399 kr.

Shop nu

Tenna Shield Jacket - 1399 kr.

Sarah Covermax Tights

Alle kvinder fortjener et par Sarah CoverMax Tights! Tightsene har en behagelig høj talje og er fremstillet i et materiale, der syner udglattende. Den ideelle gave til hende, der har en aktiv hverdag.

Størrelse: XS-XXL

Pris: 599 kr.

Sarah Covermax Tights

Sarah Covermax Tights - 599 kr.

Ellie High Neck Bra

Vil du give hende en gave, der får hende til at føle sig feminin? Ellie High Neck Bra har en støttende pasform og feminine detaljer. Vælg mellem 3 populære farver.

Størrelse: XS-XXL

Pris: 349 kr.

Shop nu

Ellie High Neck Bra - 349 kr.

Zoey Seamless Tights

Giv hende et par tights, der virkelig fremhæver hendes smukke silhuet. Zoey Seamless Tights er virkelig bløde og komfortable, og så har de en pasform, der passer til alle kvinder. Hvis du mangler en lille ekstra ting, kan du give hende en Zoey Seamless Sports Bra for et fuldt sæt.

Størrelse: XS-XL

Pris: 499 kr.

Shop nu

Zoey Seamless Tights - 499 kr.

Bella Top

Er gavebudgettet lidt mindre i år? En træningstop i god kvalitet er noget, alle kvinder kan bruge og sætter pris på. Bella Top er et godt bud på den perfekte julegave til det mindre budget.

Størrelse: S-XXL

Pris: 249 kr.

Shop nu

Bella Top - 249 kr.

Molly Sweatshirt

Er hun til ultimativ komfort, men vil hun ikke gå på kompromis med design? Molly Sweatsuit, der består af vores populære sweatpants og sweatshirt er en sikker vinder under juletræet.

Størrelse: XS-XXL

Pris: 499 kr. per del

Shop nu

Molly Sweatshirt - 499 kr.

Tia Winter Tights

Træner eller løber hun udendørs – også når det bliver koldt? Et par vintertights vil helt helt sikkert bringe varme både til træningen men også under juletræet.

Størrelse: XS-XL

Pris: 699 kr.

Shop nu

Tia Winter Tights 699 kr.