GIFT GUIDE

Julen står for døren, og det er tid til at finde betænksomme gaver til dine kære — eller til dig selv. Vi har gjort gavejagten nemmere med denne Gift Guide, hvor vi har samlet vores bedste bud på gaver, der vil vække glæde, i forskellige kategorier. Lige til at gå på opdagelse i. 


  • Udvidet returret helt indtil 15. januar
  • Gratis levering på køb fra 499 kr. 
  • Altid nem og gratis returnering 
  • 30 dages pasformsgaranti
  • Gavemodtager kan selv ombytte

Udvidet returret

Alle gaver købt mellem d. 1. november 2023 og d. 24. december 2023 kan byttes helt indtil 15. januar 2024. Hvis du skal returnere en julegave, kan du vælge mellem at få pengene retur eller ombytte til et gavekort. Læs mere om, hvordan julegaver returneres eller ombyttes nederst på denne side.

Gavemodtager kan selv ombytte

Vi anbefaler, at du vedlægger ordresedlen, når du pakker gaven ind. Så giver du nemlig gavemodtager mulighed for at ombytte gaven uden at skulle involvere dig som gavegiver. Smart og nemt for alle parter.

Giv de rigtige tights i gave 

Det kan være svært at vælge de rigtige tights. Vi tilbyder flere forskellige pasformer, og derfor har vi lavet en Tights Guide. Svar på nogle simple spørgsmål på vegne af gavemodtageren og få vores bud på, hvilke tights der vil være det bedste match. Er du stadig i tvivl, kan du sammenligne vores forskellige tights her.

Giv den rigtige sports-bh i gave

En sports-bh skal yde den rigtige støtte til din barm og den aktivitet, du laver. Vi har både sports-bh’er med light, medium og high support, og derfor har vi lavet en Sports-bh Guide. Svar på nogle simple spørgsmål på vegne af gavemodtageren og find frem til den helt rigtige støtte.