10 julegaveideer til den aktive kvinde

Mangler du idéer til din ønskeliste, eller ved du ikke, hvad du skal give i julegave til hende, der har alt? Her finder du vores bedste bud på bløde gaver, der med garanti vil ramme plet og vække glæde under juletræet.

Ellie Ultralight Tights

Gaven, der vil falde i god jord hos alle kvinder. Vores bedst sælgende tights, som fås i mange forskellige farver. Findes i størrelse: XS-XXL.

Shop her

Maria Sports Bra

Den perfekte gave til alle anledninger. Maria Sports Bra har et feminint og ikonisk design, som klæder alle kvinder. Vælg mellem mange forskellige farver. Findes i størrelse: XS-XL.

Shop her

Molly Sweatshirt

Er hun til ultimativ komfort, men vil hun ikke gå på kompromis med design? Molly Sweatsuit, der består af vores populære sweatpants og sweatshirt er en sikker vinder under juletræet. Findes i størrelse: XS-XXL.

Shop her

Emma Long Sleeve Tee

Hvorfor ikke forkæle hende med lidt ekstra komfort til hendes træning? Emma Long Sleeve Tee er en bestseller på grund af sin gode åndbarhed og sit klassiske design. Findes i størrelserne: XS-XXL.

Shop her

Sabrina Tee

Gaven, der rammer plet hos alle! Sabrina Tee har en pasform, der klæder alle kvindekroppe. Træningst-shirten findes i flere forskellige farver, der hver har sit unikke print, så du kan finde den, der falder allerbedst i hendes smag. Findes i størrelserne xs-xxl.

Shop her

Bella Top

Er gavebudgettet lidt mindre i år? En træningstop i god kvalitet er noget, alle kvinder kan bruge og sætter pris på. Bella Top er et godt bud på den perfekte julegave til det mindre budget. Findes i størrelserne: S-XXL.

Shop her

Tenna Shield Jacket

Kan hun lide at gå ture, eller løber hun året rundt? Tenna Shield Jacket er alt, hun drømmer om! Findes i størrelserne XS-XXL.

Shop nu

Ellie High Neck Bra

Vil du give hende en gave, der får hende til at føle sig feminin? Ellie High Neck Bra har en støttende pasform og feminine detaljer. Vælg mellem 3 populære farver. Findes i størrelserne: XS-XXL.

Shop her

Emily Cap

En kasket som både kan bruges til træning og til hverdag. Det perfekte bud på en lille gave som vil vække stor glæde. Se den som et accessorie til den aktive kvinde – både til hendes træning og hverdag. 

Shop her

Zoey Tee

Blød som smør, let som en fjer. Zoey Tee er lavet i et super let materiale, der føles blødt med huden. En t-shirt til kvinden som ønsker et simpelt og et sporty look.

Shop nu