Vi bestræber os på altid at give den bedst mulige vejledning før et køb. Nedenfor finder du en række størrelsesguides, som vi håber kan hjælpe dig lidt på vej i forhold til valget af korrekt størrelse. For os er det vigtigste at du føler dig 100% komfortabel i dit tøj fra EYDA.

Skulle du efter en gennemgang af nedenstående stadig have spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os på: mette@eyda.dk eller kontakte os på livechatten nede i højre hjørne.

Tights

Mila og Sophy samt Trine og Anna Ultralight Tights er normale i størrelsen. Vælg den størrelse du plejer at købe i andre mærker.
(Sammenlignet med andre Eyda tights, er disse tights mindre i størrelsen).

Lise, Diana, Karina, Maria, Lærke og Sus Tights er alle lidt store i størrelsen. Vælg gerne en størrelse mindre end din normale størrelse.

Julie Tights (Seamless) laves kun i 3 størrelser, hvorfor disse dækker flere af nedenstående størrelser. De er normale i størrelsen

Bemærk! Når du prøver vores tights første gang (altså inden de tages i brug), skal de sidde helt tæt omkring livet. Efter et par ganges brug vil de give sig 1-2 cm i livet. 

 

Sports BH

Hhv. omkreds i cm og skålstørrelse.